ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (HACCP)

0

Εκπαίδευση Προσωπικού Επιχειρήσεων Τροφίμων, σύμφωνα με την Υ.Α. 14708/2007

Το ΚΕΚ ΣΕΒΕ-ΣΒΒΕ-ΔΕΘ θα υλοποιήσει ειδικά σεμινάρια κατάρτισης για την επιμόρφωση εργαζομένων επιχειρήσεων με θέμα «Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων» σύμφωνα με την Υ.Α. 14708/2007 του Υπουργείου Ανάπτυξης. Στο τέλος του Προγράμματος, ο καταρτιζόμενος θα λάβει Προσωρινή Βεβαίωση Παρακολούθησης κι εφόσον υπάρξει επιτυχής έκβαση της προβλεπόμενης δοκιμασίας (Προγραμματισμένες Εξετάσεις από τον ΕΦΕΤ), θα λάβει Επίσημη Βεβαίωση από τον ΕΦΕΤ. Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ Για το ενημερωτικό σεμιναρίων HACCP του ΕΦΕΤ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ Για να διαβάσετε το αντίστοιχο ΦΕΚ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Αίτηση Συμμετοχής

Περισσότερες Πληροφορίες καθημερινά στο 2310/250356 ή online μέσω της παρακάτω φόρμας:

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ονοματεπώνυμο:

Email:

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

Share.

About Author

Leave A Reply