ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

0

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 4892/1/76-γ’ 12-07-2010 ΚΥΑ (ΦΕΚ 664 /Β / 17-5-2010), οι εργαζόμενοι ως προσωπικό ασφαλείας (Security) σε ιδιωτικές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, προκειμένου να εκδώσουν ή να ανανεώσουν την άδεια εργασίας (κατηγορία Α ή Β) πρέπει να καταθέσουν  Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ν. 3707/2008).

Το εν λόγω πιστοποιητικό και η εκπαίδευση «βάσει της ΚΥΑ 4892/1/76-γ’ (ΦΕΚ 664Β, 17/5/2010)», πρέπει να είναι προσαρμοσμένα στο επαγγελματικό περίγραμμα που δημοσιοποιήθηκε από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) του Υπουργείου Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης. Η συγκεκριμένη εκπαίδευση διεξάγεται υποχρεωτικά σε πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Το ΚΕΚ ΣΕΒΕ ΣΒΒΕ ΔΕΘ είναι πιστοποιημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ και συμβεβλημένο με το  ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΚΕΜΕΑ). Πραγματοποιεί εξειδικευμένα σεμινάρια υπηρεσιών ασφαλείας (Security) συνολικής διάρκειας 105 ωρών που οδηγούν σε πιστοποίηση και απόκτηση άδειας προσωπικού ασφαλείας.

100% επιτυχία από τους αποφοίτους μας στις εξετάσεις πιστοποίησης

 Τμήμα διάρκειας 105 ΩΡΩΝ

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα διεξάγεται σε συνεργασία με το ΚΕΜΕΑ

Η παρακολούθηση του Πιστοποιημένου αυτού προγράμματος είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ για όσους ενδιαφέρονται να δώσουν εξετάσεις στο ΚΕΜΕΑ για την απόκτηση Πιστοποίησης Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας και ΔΕΝ διαθέτουν:

  • Ούτε αποδεδειγμένη προϋπηρεσία με ένσημα
  • Ούτε άδεια (ενεργή ή ανενεργή)

Οι υποψήφιοι – όταν δηλώνουν συμμετοχή στις Εξετάσεις Πιστοποίησης του ΚΕΜΕΑ είναι υποχρεωμένοι να προσκομίζουν μαζί με τα άλλα δικαιολογητικά ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ αυτού του σεμιναρίου των 105 ωρών

Στο πρόγραμμα αυτό καλύπτεται η ύλη των 300 ερωτήσεων για τις εξετάσεις του ΚΕΜΕΑ

Συνήθως διαρκεί 2 έως 3 εβδομάδες (με 3 ή 2 ημέρες παρακολούθησης ανά εβδομάδα).

Για να υποβάλετε συμμετοχή στο σεμινάριο, πατήστε εδώ

Share.

About Author

Leave A Reply