Αποτελεσματική Χρήση Tablet Android

0
Σκοπός  του σεμιναρίου       

 

Επίπεδο Γνώσεων:

Να είναι σε θέση να επιλέγουν το κατάλληλο tablet ανάλογα με τις εργασιακές τους απαιτήσεις, αλλά και τις απαιτήσεις της καθημερινής τους ζωής. Να ταξινομούν με αποτελεσματικότητα τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν στο tablet ανάλογα με την αναγκαιότητά τους.

Επίπεδο Δεξιοτήτων:

Στο τέλος του προγράμματος, οι εκπαιδευόμενοι θα είναι σε θέση να χειρίζονται αποτελεσματικά το tablet τόσο στην καθημερινή τους όσο και στην επαγγελματική τους ζωή. Θα είναι σε θέση να επιλύουν πρακτικά ζητήματα εξοικονομώντας χρόνο μέσα από την ευελιξία της φορητότητας.

Επίπεδο Στάσεων:

Οι εκπαιδευόμενοι θα πρέπει να είναι σε θέση να απορρίπτουν συσκευές που δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τους. Επίσης, θα είναι σε θέση να χειρίζονται με αποτελεσματικό τρόπο το πλήθος των εφαρμογών που υπάρχουν στη συσκευή, ανάλογα με τη χρηστικότητά τους.

Συνοπτικό πρόγραμμα

 

  • Γνωριμία – Ετοιμάζοντας το Tablet για Χρήση
  • Φίλοι και Κοινωνικοποίηση στο Tablet
  • To Tablet σου στο Δρόμο και ο Ηλεκτρονικός Χάρτης
  • Μουσική, Εικόνες και η Φωτογραφική Μηχανή
  • Διαχείριση Αρχείων, Αποθήκευση και Πρόσβαση
  • Ρυθμίζοντας το Tablet στα Μέτρα σου
  • Τα 10 Apps που Χρειάζεσαι και Γιατί
  • Συντήρηση και Επίλυση Προβλημάτων
Ομάδα Στόχου – Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα 

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα τα οποία είτε διαθέτουν ήδη, είτε θέλουν να αποκτήσουν κάποια συσκευή tablet με λειτουργικό σύστημα android. Δεν απαιτείται κάποια προηγούμενη εμπειρία ή εξοικείωση με το συγκεκριμένο αντικείμενο και δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ηλικιακή στόχευση. Είναι ένα πρόγραμμα ανοικτό για όλες τις ηλικιακές ομάδες και όλα τα άτομα.

Εκπαιδευτικές Τεχνικές – Εκπαιδευτικό Υλικό

Για το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα είναι δομημένο κατά κύριο λόγο με τη μέθοδο της πρακτική εφαρμογής. Οι εκπαιδευόμενοι θα καλούνται να εφαρμόσουν στην πράξη όλα όσα μαθαίνουν με σκοπό την καλύτερη κατανόηση.

Στο τέλος του προγράμματος θα διανεμηθεί εκπαιδευτικό υλικό το οποίο θα περιλαμβάνει εικονοσημειώσεις από το περιεχόμενο των θεματικών ενοτήτων που θα αναλυθούν ανάλογα πάντα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των συμμετεχόντων.

Πληροφορίες Διεξαγωγής

 

Διάρκεια Συμμετοχής : 10 ώρες

Ημέρα Διεξαγωγής :  19-20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Κόστος Συμμετοχής : 85€

Εισηγητής

Εισηγητής του προγράμματος, θα είναι ο κ. Αδάμ Χαράλαμπος. Ο εκπαιδευτής είναι απόφοιτος του τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας της κατεύθυνσης Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης. Τώρα κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαίδευση Ενηλίκων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και στο Marketing (Business International) του University of East London. Οι δραστηριότητές του επεκτείνονται στη δημιουργία ολοκληρωμένων λύσεων για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών. Έχει δουλέψει για λογαριασμό αρκετών μικρών, αλλά και μεγάλων εταιρειών, οργανισμών και φορέων (Εταιρία Βαλκανικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, εταιρείες πώλησης δώρων, εταιρίες παροχής διάφορων υπηρεσιών και προϊόντων όπως γυμναστήρια, επιπλοποιίες κ.α., ΚΕΚ ΣΕΒΕ ΣΒΒΕ ΔΕΘ, Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, Προώθηση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Ιερού Ναού Αγίου Παύλου, προώθηση συγγραφέων και συγγραφικών έργων) στη σχεδίαση ολοκληρωμένων ενεργειών προώθησης και marketing. Διαθέτει πρακτικές γνώσεις στη κατασκευή ιστοσελίδων, στη δημιουργία βίντεο animations, στην ηλεκτρονική επεξεργασία εικόνας και στο ghostwriting.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ονοματεπώνυμο:

Email:

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

Share.

About Author

Leave A Reply