Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ

0

“Η οικονομική κρίση και οι επιδράσεις της στην προσωπική, επαγγελματική και κοινωνική ζωή: Συνέπειες, προβληματισμοί και ευκαιρίες επαναπροσδιορισμού”

Το σεμινάριο αυτό σκοπό έχει να αναλύσει  τις επιδράσεις της οικονομικής κρίσης, εξετάζοντας τα αίτια και τις συνέπειες αυτής

  • στην επαγγελματική,
  • προσωπική και
  • κοινωνική ζωή όλων μας

και στους προβληματισμούς γύρω από το τι μπορούμε να κάνουμε για να απαλύνουμε αυτές τις επώδυνες συνέπειες στην καθημερινότητα μας, αλλά και για να επαναδομήσουμε μια κοινωνία πολιτών που θα στοχεύουν στο κοινό καλό και στην αποτροπή παρόμοιων καταστροφικών και αυτοκαταστροφικών καταστάσεων και συνθηκών.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Διάρκεια: 5  ώρες  10:00-15:00

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ
Η κ. Αναστασία Αβραμίδου είναι πτυχιούχος Ψυχολόγος του Πανεπιστημίου Αλμπέρτα του Καναδά και κάτοχος του μεταπτυχιακού Master στην Κοινωνιολογία της εργασίας, του ιδίου πανεπιστημίου. Τα τελευταία 25 χρόνια είναι εκπαιδεύτρια ενηλίκων στην ΑΣΠΑΙΤΕ (πρώην ΣΕΛΕΤΕ), σε επιμορφώσεις του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης όπως και σε ΙΕΚ και ΚΕΚ (δημόσια και ιδιωτικά) και σε ιδιωτικά κέντρα εκπαίδευσης και εκπαιδευτήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Έχει ασκήσει το επάγγελμα της ψυχολόγου ιδιωτικά, στο πλαίσιο προγραμμάτων και σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.

Για να κάνετε αίτηση πατήστε εδώ

Share.

About Author

Leave A Reply